Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Drive & Meet

Ontmoet nieuwe (zakelijke) relaties.

Het is al druk en je hebt niet altijd tijd of zin om op zoek te gaan naar nieuwe contacten of klanten. Cabriorentevents kan daarbij helpen. Tweemaal per jaar organiseren we voor ondernemers een cabriotocht om nieuwe contacten te ontmoeten.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Drive & Meet

Voor groepen

vanaf 10 personen

Prijs per persoon

€ 125,00

excl. BTW € 103,31

In de prijs inbegrepen
Koffie / thee bij vertrek.
Lunch.
Benzine.
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Niet van toepassing.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Drive & Meet

Doen

We verzamelen om 09.30 uur. Na een lekker kop koffie, thee en wafels, worden de equipes worden ingedeeld. De eerste etappe duurt ongeveer een half uur, daarna wordt de eerste keer van rijpartner gewisseld. In totaal wissel je 4 keer van rijpartner.

Tijdens een informele lunch heeft iedereen ruim de tijd om met iedereen te spreken. We nemen om 13.00 uur afscheid van elkaar.

Zien

De route die je gaat rijden is een verrassing.

Eten & Drinken

Bij vertrek: Koffie met iets lekkers
Koffie, thee en wafels.

Lunch: Soep met broodjes
Tijdens de lunch serveren we een kop soep, diverse broodsoorten, diverse soorten broodbeleg en fruit. Daarbij schenken we koffie, thee, melk en jus d’orange.

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Cabrio rijden + netwerken

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.

Mooi weer garantie!!

Arrangementen van een dag of dagdeel vallen onder onze mooi weer garantie. Lees meer.