Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Drive & Teambuilding

Samenwerken een kunst!

Teambuilding, kennismaken, fuseren, (re)-organiseren … Wat er ook moet gebeuren, het gaat allemaal om samen (gaan) werken. In onze cabrio’s kunnen medewerkers leren samen werken, communiceren, naar elkaar luisteren, maar vooral elkaar op een andere manier leren kennen dan in de gewone werkweek. Graag maken we hiervoor een op maat gemaakte dag.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Drive & Teambuilding

Voor groepen

vanaf 8 personen

Prijs per persoon

€ 142,50

excl. BTW € 123,00

In de prijs inbegrepen
1 Picknickmand per auto.
Hapje en drankje tussendoor.
Bourgondische BBQ.
Drankarrangement (2 uur).
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
BBQ Deluxe + € 13,00 p.p.
Walking Diner + € 15,00 p.p.
Life Cooking met kok € 20,50 p.p.
Drankarrangement extra + € 5,00 per 0,5 uur / p.p.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Drive & Teambuilding

Doen

Samen met een collega in een cabrio leer je iemand op een heel andere manier kennen. De wind in je haren en de buitenlucht, dat maakt wat in je los! Gedurende de dag wissel je een paar keer van rijpartner en je krijgt allerlei opdrachten mee die je samen moet doen. Rond het middaguur strijk je met z’n allen neer op een mooie plek in de buitenlucht. Samen geniet je van al het lekkers uit de meegebrachte picknickmanden. Tegen 17.00 uur komt de groep weer samen bij het vertrekpunt, waar de auto’s worden geparkeerd. Op eigen gelegenheid gaat iedereen naar een mooie plek in Venlo waar een BBQ met koele drankjes klaar staat om de belevenissen van deze dag in geuren en kleuren te kunnen nabeleven.

Zien

De route die je gaat rijden bepalen we in overleg. Neem alvast een kijkje bij de routes en laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Eten & Drinken

Tijdens deze dag is lekker eten en drinken inbegrepen. Lunch: Bourgondische Picknickmand Elke cabrio (met 2 personen) krijgt een eigen picknickmand mee. Bekijk details Diner: Bourgondische Barbecue Deze variant is standaard in de prijs inbegrepen. Inclusief huur van de locatie, aangeklede tafels en drankarrangement gedurende 2 uur.  Dit drankarrangement bestaat uit frisdrank, tafelwater, pils, rode wijn, witte wijn en rosé. Bekijk details Alternatieve opties (meerprijs):

  • Barbecue DeLuxe
  • Walking Dinner (statafels in plaats van gewone tafels).
  • Extra drankarrangement (extra tijd of ander drank assortiment).

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Cabrio rijden + teambuilding

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.

Mooi weer garantie!!

Arrangementen van een dag of dagdeel vallen onder onze mooi weer garantie. Lees meer.