Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Drie Landen Route #2

In twee dagen door drie landen!

Een ontspannen route door Duitsland naar de heuvels van Zuid-Limburg. Het Drielandenpunt is daar natuurlijk een bezoekje waard. Een luxe overnachting in Vaals, waar in de omgeving vele mogelijkheden zijn om een mooie wandeling te maken.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Drie Landen Route #2

zonder hotel

Cabrio huren

per persoon

€ 170,00

excl. BTW € 140,50

In de prijs inbegrepen

Picknickmand Bourgondisch.
3/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ op aanvraag

In de prijs inbegrepen

4/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ 275,00

excl. BTW € 236,83

In de prijs inbegrepen

Picknickmand Deluxe.
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Kijk bij alle opties.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Drie Landen Route #2

DAG 1 - Door Duitsland naar Zuid Limburg

Rond 10.00 uur ontvangen we jullie met koffie en thee en iets lekkers. We leggen de auto, de route en het navigatiesysteem uit. De picknickmand gaat in de kofferbak en de reis kan beginnen! Al na een paar minuten steken jullie de grens met Duitsland over en rijden over de Duitse wegen langzaam naar het zuiden toe. Onderweg is een pauzeplaats om te lunchen en de picknickmand leeg te kunnen eten.Een klein gedeelte van de route gaat door de Eifel en is dan ook heuvelachtig. Prachtig rijden met de cabriolet! Tegen de avond komen jullie aan bij het imposante kasteelhotel, dat jullie meteen omarmd.

DAG 2 - Terugreis door Belgie en Zuid Limburg naar Venlo

Na het uitgebreide ontbijt gaat de route door België en Zuid Limburg weer terug naar Venlo. De hele dag genieten van prachtige landschappen en leuke, gezellige dorpjes. In Venlo serveren we een drankje zodat wij kunnen genieten van jullie verhalen.

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Drie Landen Route #2

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.