Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kastelenroute #2

Romantische kastelen en landgoederen

Kastelen, landgoederen en ridders het heeft iets magisch en sprookjesachtigs. De gebouwen zijn gigantisch, omringd door grachten en de torentjes doen denken aan Doornroosje. Slapen in een van de kastelen geeft een gevoel van pure luxe. Geniet er van!

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Kastelenroute #2

zonder hotel

Cabrio huren

per persoon

€ 170,00

excl. BTW € 140,50

In de prijs inbegrepen

Picknickmand Bourgondisch.
3/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ op aanvraag

In de prijs inbegrepen

4/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ 268,00

excl. BTW € 213,23

In de prijs inbegrepen

Picknickmand Deluxe
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Kijk bij alle opties.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Kastelenroute #2

DAG 1 - Langs landgoederen en kastelen naar een Kasteelhotel!

Rond 09.30 uur staat de koffie klaar. We leggen het gebruik van het navigatiesysteem uit en de details van de mooie Alfa Romeo Spider. Als de picknickmand en de bagage zijn ingeladen, gaan jullie beginnen aan twee heerlijk ontspannen dagen. De route is afwisselend en komt natuurlijk langs veel soorten kastelen en buitenverblijven. Er is natuurlijk tijd ingeruimd voor pauzes en het nuttigen van het lekkers in de picknickmand. Tegen de avond rijden jullie de oprijlaan van het kasteel op, om daar luxe te gaan overnachten.

DAG 2 - Via het Limburgse heuvelland en verrassend midden-Limburg terug naar Venlo

Na het ontbijt kunnen jullie nog een verkwikkende wandeling maken in het prachtige park, dat het kasteel omringd. Met het dak open gaat de reis via het mooie Heuvelland, door een verrassend Midden-Limburg weer richting Venlo. Daar ontvangen wij jullie graag om jullie ervaringen te horen.

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Kastelenroute #2

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.