Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rivierenroute #2

Picknicken langs het water is een feest!

Picknicken met het zicht op de langzaam voorbij varende plezierboten en transportschepen. Dat moet je een keer gedaan hebben! Aan de rand van Arnhem overnachten op een prachtig landgoed. Op de terugweg langs rustieke dorpen, zoals vestingstadje Grave, Griendtsveen en Helenaveen in de Peel. Via het veerpont in Grubbenvorst rij je terug naar het beginpunt in Venlo.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Rivierenroute #2

zonder hotel

Cabrio huren

per persoon

€ 170,00

excl. BTW € 140,50

In de prijs inbegrepen

2 Dagen huur Alfa Romeo Spider
Afkoop eigen risico
Picknickmand bourgondisch
3/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ 245,00

excl. BTW € 202,48

In de prijs inbegrepen

2 Dagen huur Alfa Romeo Spider
1 Overnachting in ***hotel inclusief ontbijt
Afkoop eigen risico
Picknickmand Bourgondisch
4/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ 262,00

excl. BTW € 224,90

In de prijs inbegrepen

2 Dagen huur Alfa Romeo Spider
1 Overnachting in ****hotel inclusief ontbijt
Afkoop eigen risico
Picknickmand Bourgondisch
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Kijk bij alle opties.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Rivierenroute #2

DAG 1 - Via grensroute, naar rivieren en dijken

Rond 10.00 uur verwelkomen we jullie met koffie, thee en koekjes. We geven uitleg over de route, de auto en het navigatiesysteem waarna jullie op weg gaan met de picknickmand in de kofferruimte. Het begin van de tocht gaat vlak langs de grens met Duitsland, waar een prachtige, rustige naar het noorden loopt. Via de heuvelachtige wegen rond Groesbeek, komen jullie bij de dijken die het achterland beschermen tegen hoogwater. Via deze dijken volgen jullie de route langs de rivieren en de knusse dorpjes achter de dijken. Aan het einde van de dag komen jullie aan in een luxe hotel.

DAG 2 - Via de rivieren terug naar Venlo

Het ontbijt wordt bij mooi weer op het terras geserveerd, waar jullie een prachtig uitzicht hebben op de tuin. De bagage wordt weer in de cabriolet geladen en de tocht wordt weer vervolgd. Na een ontspannen dag, met de nodige pauzes bij leuke cafeetjes komen jullie weer terug in Venlo. Na het schenken van een drankje horen we graag jullie ervaringen van deze dagen!

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Rivierenroute #2

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.