Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Romeinenroute #1

Bezoek de romeinse opgravingen!

Vanuit Venlo vertrek je voor een mooie dagtocht met de cabriolet. De route door Duitsland gaat door dorpjes, maar ook over binnenwegen waar je geniet van de rust op het platteland. In Xanten adviseren we te stoppen om een bezoek te brengen aan de romeinse opgravingen. Het archeologisch museum is het grootste openluchtmuseum van Duitsland en herbergt de goed bewaard gebleven resten van een Romeinse stad.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Romeinenroute #1

Vanaf 2 personen

Prijs per persoon

€ 120,00

excl. BTW € 99,17

In de prijs inbegrepen
Picknickmand Bourgondisch.
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Geen bijzonderheden.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Romeinenroute #1

Zien & Doen

Binnen 5 minuten ben je de historische grens met Duitsland overgestoken en gaat de route over landelijke wegen, door bosrijke gebieden naar de oude romeinse stad Xanten. Op de terugweg passer je plaatsen als Kalkar en Weeze.

Xanten heeft veel te bieden, maar is het bekendste door de Romeinse opgravingen die nu in een openlucht museum zijn ondergebracht. Breng hier een paar uurtjes door, het is zeker de moeite van het bekijken waard. Neem gerust de picknickmand mee naar binnen, er staan voldoende banken, of nog beter, zachte groene grasvelden.

Eten & Drinken

Lunch: Bourgondische Picknickmand
Elke cabrio (met 2 personen) krijgt een eigen picknickmand mee. Bekijk details

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Romeinenroute #1

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.

Mooi weer garantie!!

Arrangementen van een dag of dagdeel vallen onder onze mooi weer garantie. Lees meer.