Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Route Berg en Dal #1

Heerlijk picknicken aan het water.

Genieten van al het moois, dat onder andere de grensstreek tussen Nederland en Duitsland te bieden heeft. Rijden over de heuvels zoals de Zeven Heuvelenweg en door Berg en Dal. Meanderen over de dijk, langs de rivier. De Peel ontdekken via haar pittoreske dorpjes. Het komt allemaal voorbij op deze gevarieerde dag.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Route Berg en Dal #1

Vanaf 2 personen

Prijs per persoon

€ 120,00

excl. BTW € 99,17

In de prijs inbegrepen
Picknickmand Bourgondisch.
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Geen bijzonderheden.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Route Berg en Dal #1

Zien & Doen

Over dijken en langs prachtige boerderijen komt de route langs Grave een oude vestingstad. In het stadje zijn diverse terrasjes om onder het genot van een drankje even te pauzeren. Door de Peel gaat de route verder langs het bijzondere Peeldorp Griendtsveen en langs de IJsboerderij aan de Helenaveenseweg. Via het veerpont in Grubbenvorst komen jullie weer terug in Venlo, waar we graag een warm of koud drankje serveren om jullie belevenissen te horen.

Eten & Drinken

Lunch: Bourgondische Picknickmand
Elke cabrio (met 2 personen) krijgt een eigen picknickmand mee. Bekijk details

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Route Berg en Dal #1

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.

Mooi weer garantie!!

Arrangementen van een dag of dagdeel vallen onder onze mooi weer garantie. Lees meer.