Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sauerlandroute #3

Duitse gemoedelijkheid.

Het Sauerland is heel geschikt om met onze cabrio’s te bezoeken. Denk daarbij aan de bekende plaatsen Winterberg en Willingen. Rijdend door de bergen en dalen genieten van het uitzicht en de gezellige dorpjes langs de route.

  • Prijzen
  • Programma
  • Opties

Sauerlandroute #3

zonder hotel

Cabrio huren

per persoon

€ 220,00

excl. BTW € 181,82

In de prijs inbegrepen

3 Dagen huur Alfa Romeo Spider
Afkoop eigen risico
Picknickmand bourgondisch 1e dag
3/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ 350,00

excl. BTW € 303,36

In de prijs inbegrepen

3 Dagen cabriohuur
Afkoop eigen risico
Picknickmand Bourgondisch 1e dag
4/5

Cabrio + Hotel(s)

per persoon

€ 395,00

excl. BTW € 342,37

In de prijs inbegrepen

3 Dagen huur Alfa Romeo Spider
Afkoop eigen risico
Picknickmand Deluxe 1e dag
Bijzonderheden
  • Onbeperkt aantal kilometers.
  • Volle tank benzine als je vertrekt.
  • Cabrio beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Inclusief afkoop eigen risico (€ 500,00).
Extra mogelijkheden (meerprijs)
Kijk bij alle opties.
Speciale wensen?

Vertel ons wat je graag wilt. Vermeld dit in je offerte aanvraag.

Sauerlandroute #3

DAG 1 - Naar het Sauerland via de zuidelijke route

Rond 09.00 uur verwelkomen we jullie met een kop koffie of thee en een wafel. We leggen de route, de auto en het navigatiesysteem uit en de reis kan beginnen. In de kofferbak een picknickmand vol lekker eten voor de lunch. Tegen het einde van de dag komen jullie aan in een van de hotels, waar jullie 2 nachten zullen verblijven.

DAG 2 - Rondrit door het Sauerland

Na het uitgebreide ontbijt met Duitse broodjes gaat de route door het Sauerland. Jullie rijden langs door de bekende plaatsen Winterberg, Meschede en Arnsberg (geboorteplaats van prins-gemaal Claus). Er is volop gelegenheid om te pauzeren bij een meer of een gezellig cafe of restaurant. Tegen de avond zijn jullie terug in hetzelfde hotel om te genieten van het restaurant en andere faciliteiten.

DAG 3 - Van Sundern via de noordelijke route terug naar Venlo

De terugreis gaat via de noordelijk route en komt ook langs Essen. In Essen is het zeker de moeite waard om Villa Huegel te bezoeken. De paleisachtige villa is gebouwd door Alfred Krupp, de toenmalige eigenaar van het staalconcern Krupp, ooit de grootste werkgever van de wereld. Aan het einde van de dag verwelkomen we jullie met een drankje en horen graag jullie belevenissen.

deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reserveren & Offerte

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor dit arrangement.

Arrangement: Sauerlandroute #3

Hoe het werkt

Verstuur je offerte aanvraag via het formulier ‘Reserveren & Offerte’. Als je offerte aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je een ‘automatisch bericht van ontvangst’ in je mailbox. Geen bericht ontvangen? Check je spambox of bel ons.

Je ontvangt onze offerte  voor het arrangement waarvoor je die hebt aangevraagd.

Vaak bellen we je eerst op het opgegeven telefoonnummer om je wensen persoonlijk door te spreken. Dan weten we precies wat je wilt. Op basis van je wensen maken we onze offerte en sturen die naar het opgegeven email adres.

Is onze offerte akkoord, dan bevestig je dit per email. Je ontvangt daarna een Reserveringsbevestiging van CabrioRentEvents. Je boeking van het arrangement is dan definitief.

Als je hebt gekozen voor de ‘reserveringsoptie’ houden we de cabrio(s) gedurende 1 week voor je vrij. Zorg dus dat je binnen 1 week onze offerte accepteert, anders loop je het risico dat er geen cabrio(s) meer beschikbaar zijn.

Als je de Reserveringsbevestiging hebt ontvangen, krijg je daarna per email ook de factuur toegestuurd. Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

Hotels worden pas geboekt als het hele factuurbedrag door CabrioRentEvents is ontvangen op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Je komt de cabrio(s) halen op het afgesproken tijdstip. De koffie staat voor je klaar! Nog even de borg betalen (bij voorkeur cash in een envelop) en je bent er helemaal klaar voor!

Als je de auto terug komt brengen zonder schade en/of gebreken, krijg je de waarborgsom direct terug!

Reserveringsoptie?

Als je kiest voor een ‘reserveringsoptie’ dan reserveren we het aantal cabrio’s voor de opgegeven data. Dit is vrijblijvend en kosteloos gedurende 1 week.