‘Nog steeds genieten wij na van het weekendje Eifel, de hele tijd rondgereden met een grote grijns op de door jullie uitgekozen en perfect op maat gemaakte routes in de mooie spider, hard werken in de bergen maar het ultieme vrije cabriogevoel wat ons betreft. Alles tot in de puntjes geregeld tot de picknickmand aan toe. Nogmaals hartelijk dank en wij komen zeker nog een keer terug”

Marco en Yvonne Bruins

.................................................

Gisteren een fantastisch bedrijfsuitje mogen beleven, compleet georganiseerd door Hans en Anita van Cabrio Rentevents!! Wij hebben gekozen voor cabrio-rijden in combinatie met een spannende speurtocht. Een echte aanrader!!

Hans en Anita, nogmaals dank voor de prachtige dag en de goede zorgen!!

Hanneke Lina | Entrhal Medical

.................................................

Geen huwelijksaanzoek, geen huwelijk en geen businesstripje. Gewoon lekker een dag genieten met manlief van het mooie weer! Midden in de nacht kregen we een geweldig idee: laten we NIET met de motor gaan, maar een cabrio huren! Maar waar? Google gaf de oplossing: Cabrio Rent Event! De volgende dag direct om 09:00 gebeld en we konden hem direct ophalen. De eigenaar Anita stond ons te woord. We maakten kennis met haar en haar man. Wat een leuk stel mensen en wat hebben ze een leuke zaak! We hebben vol van de dag genoten en alhoewel we een half uur later dan gepland de auto inleverde, werd daar totaal niet moeilijk over gedaan. Flexibiliteit, klantvriendelijk en sociaal: dat zijn (wat ons betreft) de steekwoorden voor dit bedrijf!

Kom maar op met die strippenkaart!

Patty Vlietstra

.................................................

Bedankt voor de mooie trouwauto en jullie SUPER service!! Top geregeld!!

Desiree Stevens-Lahaije

.................................................

Geweldige dagen gehad! Super georganiseerd, mooie route's gereden, het was top!

Esther van den Aarssen

.................................................

Zo een geweldige ervaring gun je iedereen. Voor wie eens een origineel uitstapje, zakelijk of prive, wil organiseren vindt hier precies wat hij nodig heeft. Bedankt voor de perfecte organisatie!

Hans Roelofs | Kantoorartikelen

.................................................

Geweldige ervaring om met de cabrio’s door de mooie omgeving rond om Venlo te toeren. Tijdens de tocht ervaren dat het een mooie gelegenheid is om goede 1 op 1 gesprekken te voeren in een ontspannen ongedwongen setting. Aanrader voor klanten events, business dagen, management meetings en Brainstorm dagen. Door het wisselen onderweg kan je met diverse mensen dan persoonlijk van gedachte wisselen.

Een aanrader voor uw volgende event.

Hans en Anita bedankt voor de gezellige middag.

Bart Cup | Cup Engineering

.................................................

AANRADER: Het is geweldig om samen met een groep netwerkcollega's (of vrienden, collega's, familie ...) uit te waaien in de prachtige cabrio's van Hans & Anita. Doen dus!

Het was gisteren top geregeld. Nogmaals dankjewel.

Chantal Theunissen | Kvinner Groep Venlo

.................................................

Gisteren een super middag beleefd! Een echte aanrader voor bedrijven, families of vrienden. Anita en Hans verzorgen alles tot in de puntjes! Mooie auto's, route en stops.

Kim Kelleners | Kvinner Groep Venlo

................................................

 

 

 

Cabriorentevents B.V.  Venlo

Laurens Janszoon Costerstraat 42A

T: +31 (0)77 - 351 49 49

info@cabriorentevents.nl