Voor groepen

Onze Event Arrangementen zijn bedoeld voor groepen. Een trouwdag, jubileum, Abraham worden, Sarah zien, (opnieuw) verliefd worden, 12,5-jarige bruiloft, 25-jarig jubileum of 40-jarig huwelijksfeest: Allemaal speciale dagen die je wilt vieren met je familie en vrienden erbij. Kies uit één van onze onderstaande arrangementen, of vraag ons deze speciale dag helemaal ‘op maat’ te organiseren.
All articles loaded
No more articles to load

Speciale ?

Graag willen we jou, je familie en vrienden een fantastische belevenis te bieden. Een blijvende herinnering aan een geweldig leuke dag of autoreis. Elk arrangement is daarom helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Heb je speciale wensen zoals bijvoorbeeld een aanpassing in de route of een ander hotel? Laat ons weten wat je graag wilt via het ‘Mail je Vraag’ formulier of bel ons!

Verras het bruidspaar, de jubilaris of jarige met 1, 2, 3 of nog meer cabriolets en rijdt op deze feestelijk dag een prachtige route met een smakelijk gevulde picknickmand in de kofferbak. Zittend in de groene weide of aan de waterkant, smullend van de lekkere lunch, beleef je de feestdag op een relaxte manier. Als de feestvierders terugkomen met een kleurtje van de zon en rozig van de buitenlucht, mag een afsluiting met een (walking)diner, BBQ of arrangement met life cooking niet ontbreken. Bij de arrangementen hebben we een paar mogelijkheden beschreven. Zijn er andere ideeën of een droomwens? Laat ons overleggen en we maken er een bijzondere dag op maat van.

Stel je vraag

Antwoord binnen 1 werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.