fbpx

Hoe het werkt

Cabrio huren

Ontdek. Beleef. Geniet!

Bij CabrioRentEvents rijden we uitsluitend in oldtimers: Alfa Romeo Spider Cabrio’s. We hebben er intussen 12 gevonden en aangekocht. Ze komen overal uit Europa vandaan, en hebben allemaal hun eigen ‘verhaal’. Hoewel alle cabrio’s dezelfde prachtige kleur rood hebben, heeft elke auto wel iets unieks in het interieur. Kom gerust eens langs om jouw favoriet eruit te pikken. Ben je 1,90 m of groter? Kom even stoeltje passen!

Wil je ook op pad met zo’n leuke cabrio? Op dit moment kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Cabrio huren per dag(deel).
  • Route arrangement van 1 dag(deel).
  • Route arrangement van 2 of meer dagen.
  • Event Arrangement (voor groepen en bedrijven).

Cabrio huren per dag(deel)

Bij CabrioRentEvents kun je voor een dagdeel, een hele dag of een aantal dagen huren. Bijvoorbeeld als trouwauto of als je van autoreizen houdt, om er lekker een paar dagen tussenuit te gaan. We beloven je dat je de omgeving totaal anders beleeft vanuit een cabrio. Zeker met de wind in je haren, geniet je veel meer van het landschap om je heen. Je voelt je vrij! Weet je niet precies waar je heen wilt? Kijk dan eens of één van onze routes je aanspreekt en boek een Route Arrangement!

Route arrangement

In al onze arrangementen is het uitgangspunt dat je geniet van het rijden van een bijzondere route door Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. We sturen je langs prachtige plekken die je waarschijnlijk zelf nooit zou vinden. En we hebben ervoor gezorgd dat je onderweg een fantastisch leuk plekje bereikt om te genieten van al het lekkers dat we in de picknickmand hebben gestopt. Wat er precies in de picknickmand zit kies je zelf: Bourgondisch of DeLuxe. Ga je meer dan 1 dag op pad? Ook dan krijg je altijd voor de eerste dag een volle picknickmand mee.

De Route Arrangementen zijn met de grootste zorg samengesteld. Alle hotels zijn minimaal 3 of 4 sterren (van toepassing bij meerdaagse routes). De hotels zijn allemaal persoonlijk bezocht en bezoeken we regelmatig om te kijken of de kwaliteit nog aan onze normen voldoet.  Wil je liever een ander hotel, dan is dat geen enkel probleem. We bespreken graag je wensen op dat gebied en passen het arrangement dan voor je aan. Je kunt ook zelf de hotels boeken. Kies dan voor een Route Arrangement ‘zonder hotel’. Nog andere wensen? Denk aan actieve stops, culinaire stops of culturele stops? Waar mogelijk doen we ons uiterste best om de arrangementen ‘op maat’ samen te stellen. Laat ons weten wat je zoekt, en we gaan voor je aan de slag.

:: Bekijk route arrangementen

Event arrangement

Voor een topdag met familie en vrienden! Bijvoorbeeld als je een familiedag wilt organiseren. Of een vrijgezellendag. Event arrangementen verschillen van de andere arrangementen vanwege de extra activiteit(en) waar je voor kunt kiezen en omdat er altijd een minimum aantal personen geldt. Extra activiteiten zijn bijvoorbeeld een barbecue na afloop of een puzzeltocht. Heb je zelf een leuk idee voor een extra activiteit, laat het ons weten! Waar mogelijk regelen we dat voor je.

:: Bekijk arrangementen voor groepen

Voor bedrijven

Voor een topdag met je collega’s. Denk aan een teambuilding activiteit. Of een bedrijfsuitje. Of een relatiedag met je klanten. Ben je uitgekeken op alweer een traditionele ‘Hei-Sessie’? Cabriorijden is een veel leuker alternatief!

:: Bekijk arrangementen voor bedrijven

Heb je nog vragen?
Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag per email.

Scroll to Top

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag

Antwoord binnen 1 werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Supertrots!

Wij zijn supertrots met deze mooie beloning van onze klanten! Om te kunnen doen wat we het liefste doen; onze klanten een geweldige dag of vakantie bezorgen!

Op Tripadvisor …

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.