fbpx

Hoe het werkt

Met een groep

Voor groepen tot 48 personen.

Er zijn vele gelegenheden om met een groep mensen een dagje uit of een weekendje weg te gaan. Denk aan de jaarlijkse familiedag, het vriendenweekend, het jaarlijkse uitje met de sportclub, een dagje weg met de golfclub, de serviceclub, de teambuilding of het personeelsuitje! Of het weekend met het managementteam en partners of de jaarlijkse dag teambuilding. En wat te denken van een relatie- of klantendag? Voor alle soorten groepsuitjes hebben wij arrangementen samengesteld die kunnen aansluiten bij de wensen die jullie voor deze dag of dit weekend hebben.

Voor 8 tot 24 personen kunnen we een dagje uit samenstellen, waarbij een dag een speciale route rijden met een Alfa Romeo Spider en een lekkere picknick als lunch een heerlijke, relaxte belevenis is. Door in de route verschillende pauzes in te bouwen, kunnen de deelnemers meerdere malen wisselen van rijpartner.
Van 8 tot 48 personen kan een halve dag cabrio rijden gecombineerd met een gezellige puzzeltocht door het bos. In de middagpauze staat in een bosrijke omgeving de lunch klaar, die aan lange tafels wordt genuttigd.
De dag kan in landelijke stijl worden afgesloten met een (luxe) BBQ, een walking-diner of life cooking met een professionele kok. Zie hiervoor de verschillende opties.

Voor twee- of driedaagse arrangementen kunnen de activiteiten uitgebreid worden met hotelovernachtingen, puzzeltochten, vergaderuren, sessies teambuilding, sportieve activiteiten, culinaire activiteiten, stadswandelingen, workshops of eigen wensen van de groep. Deze dagen kunnen met een gezellig etentje worden afgesloten.

Heb je nog vragen?
Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag per email.

Scroll to Top

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag

Antwoord binnen 1 werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Supertrots!

Wij zijn supertrots met deze mooie beloning van onze klanten! Om te kunnen doen wat we het liefste doen; onze klanten een geweldige dag of vakantie bezorgen!

Op Tripadvisor …

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.