fbpx

Hotel du Lac de Madine *** Frankrijk

In het hart van het natuurpark Lorraine, tussen Metz en Nancy, ligt hotel Lac de Madine. Een kleurrijk ***-hotel. Een vriendelijk welkom, een eigentijdse stijl en een gemoedelijke sfeer. Het hotel heeft een uitstekend restaurant aan de rand van het meer.

Neem plaats aan tafel in het *** hotel Restaurant van Lac Madine.
Een gastvrij adres in het land van Mirabelle-pruimen en wijn uit de Côtes de Meuse.
Verfijning, frisheid en smaak wachten op uw bord. Traditionele seizoensgebonden gerechten geserveerd op ons aangename terras of in de vriendelijke sfeer in het restaurant.

Er wordt karaktervol en gastronomisch gekookt.
Gepassioneerd door hun regionale producten, produceert het team zelfgemaakte gerechten, bereid met verse seizoensproducten. Inventief kokend  en vol ideeën nodigen wij u uit voor een gastronomische reis door de rijkdom van onze regio.

Zonder twijfel zullen uw smaakpapillen bloeien onder invloed van onze mille-feuille van rundvlees met foie gras, onze kwartels zonder been gevuld met mirabelpruimen of onze beroemde pruimijs soufflé.

website hotel

Scroll to Top

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Supertrots!

Wij zijn supertrots met deze mooie beloning van onze klanten! Om te kunnen doen wat we het liefste doen; onze klanten een geweldige dag of vakantie bezorgen!

Op Tripadvisor …

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.