fbpx

Over ons

Over ons

Oprichters en eigenaren van Cabriorentevents zijn Hans, Anita en Clint Hendericks.

In 2016 verkochten Anita en Hans hun ‘oude’ bedrijf om een nieuwe wending aan hun leven te geven. Helemaal gek van Italiaanse auto’s, hebben we Cabriorentevents B.V. opgericht.

Wat we doen

Het verhuren van de cabriolets is de basis. Daarom heen zijn mooie arrangementen gebouwd, waarbij voor ieder wat wils te vinden is.

Het wagenpark

Onze cabrio’s zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en gekocht in binnen- en buitenland en hebben zij allemaal een eigen geschiedenis. Zo ging een van de cabrio’s ieder jaar met de autotrein naar Spanje, waar de eigenaren vakantie gingen vieren. Een ander moest met de tranen in de ogen worden verkocht omdat de eigenaar ging emigreren naar Portugal. Een derde werd verkocht omdat de eigenaar een gezinsauto ging aanschaffen voor zijn groeiende gezin.

Onderhoud

Alle auto’s worden goed verzorgd en staan warm en droog in een sfeervolle ruimte. Na iedere korte of langere toer worden ze gecontroleerd en goed schoongemaakt. Zo kunnen de volgende gasten met een betrouwbare en glanzende cabrio op stap.

Scroll to Top

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Supertrots!

Wij zijn supertrots met deze mooie beloning van onze klanten! Om te kunnen doen wat we het liefste doen; onze klanten een geweldige dag of vakantie bezorgen!

Op Tripadvisor …

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.