fbpx

Voor bedrijven

Bedrijfsuitje, teambuilding, relatie event of alternatieve heisessie met het MT. Netwerken en teambuilding kan op vele manieren, maar dakloos discussiëren in cabriolets is wel een hele unieke ervaring. Met het zonnetje in je gezicht in onze Alfa Romeo Spiders is het gegarandeerd een succes!

Voor bedrijven

  • 1 Dag |
  • Event |
  • Voor Bedrijven |

Vergaderen en cabrio rijden

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom naar Venlo! Verras je collega’s, teamleden, managementteam of bestuur. Na een vaak vermoeiende vergadering even ontspannen. Een paar…

Speciale wensen ?

Graag willen we jou, je familie en vrienden een fantastische belevenis te bieden. Een blijvende herinnering aan een geweldig leuke dag of autoreis. Elk arrangement is daarom helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Heb je speciale wensen zoals bijvoorbeeld een aanpassing in de route of een ander hotel? Laat ons weten wat je graag wilt via het ‘Mail je Vraag’ formulier of bel ons!

Het bedrijfsuitje is vaak het informeel hoogtepunt voor het personeel. Geef daar dan ook een bijzondere invulling aan! Leuk, spontaan, maar vooral heel erg gezellig, met mooie herinneringen aan die dag. Met onze Alfa Romeo Spiders zult u zeker deze swing aan het bedrijfsuitje kunnen geven. ’s Morgens verwelkomen we uw personeel met een kop koffie en iets lekkers. In de tussentijd krijgen ze uitleg over de auto’s (het zijn immers jonge oldtimers). Oefenen met het open en dicht maken van het dak, de bediening van het navigatiesysteem en het opbergen van de gekoelde picknickmand. Voor deze dag is er al contact geweest over de wisselmomenten tijdens de pauzes op de route. Het is natuurlijk niet de bedoeling, dat de medewerkers de hele dag naast dezelfde collega zitten. Tijdens de picknick is er voldoende ruimte om weer met iedereen te kletsen. Aan het einde van de dag kunnen we een smakelijke bbq serveren op een werkelijk unieke locatie in Venlo.

Een speciale en bijzondere relatiedag organiseren voor klanten en andere zakelijke relaties is met onze routes en in de mooie auto’s geen probleem. Als u start met een picknick in het groen aan lange tafels, stappen de deelnemers met een goed gevoel in de auto’s om een prachtige tocht door Noord-Limburg te maken. Ze zullen verbaasd zijn over de veelzijdige landschappen die deze regio rijk is. Ook hier adviseren wij de deelnemers een paar keer van rijpartner te laten wisselen, want netwerken met het zonnetje in het gezicht levert vaak mooie contacten op.

Teambuilding kan op vele manieren, maar dakloos discussiëren in cabriolets is wel een unieke manier! U kunt als werkgever van tevoren aangeven welke onderwerpen u de deelnemende medewerkers wilt laten bespreken/oefenen. Door tussentijds de teamleden van verschillende afdelingen tussen de auto’s te laten rouleren krijgt u een brede range van argumenten en meningen. Aan het einde van de dag kan tijd worden ingeruimd om tijdens een informele maaltijd de besproken onderwerpen de revue te laten passeren. Voor een flip-over of andere hulpmiddelen kan worden gezorgd.

meer
Scroll to Top

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag

Antwoord binnen 1 werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Supertrots!

Wij zijn supertrots met deze mooie beloning van onze klanten! Om te kunnen doen wat we het liefste doen; onze klanten een geweldige dag of vakantie bezorgen!

Op Tripadvisor …

Doe jezelf een plezier!

Blijf op de hoogte van onze bijzondere arrangementen …

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.